Alla inlägg den 7 april 2011

Av Kajsa - 7 april 2011 19:34

 

Som prenumerant har jag förmånen att få vara med i en tävling! Denna otroligt snygga jacka! Tänkte direkt på min syster hennes färg! Så vinner jag den ska hon få den! Håll tummarna nu!

 

Jag och Elli...gissa vem som är vem? Jag älskar detta kort...herrejestanes så söta vi var!

  Efter mitt besök på ortopeden gick vi ner till fiket...Jag tog ett vinerbröd, en Loka och kaffe...inget av dom kunde jag äta eller dricka för jag hade apont i halsen...På bilden ses min syster Cessis   fika...av hygieniska själ valde hon en förpackad kaka som dessutom visade sej vara av en nyttig karaktär ty den innehöll havregryn! Kläm på den ni! Själv köpte jag en Piggelin!


 

Efter sjukan for vi först på Jula(där jag klämde en till Piggelin och två värkisar) sen på Biltema...Därefter var det dags för mat...Janne,Cessi och Kasper åt och njöt på Max...det gjorde jag åxå men inte av max mat utan av en...


 

....just det...en Piggelin...den tredje för dagen! jag kunde helt enkelt inte svälja och Piggelinen gjorde mitt sväljande så pass bra att jag kunde svälja mitt saliv i en kvart...hahaha...låter sjukt men det var sant!

  Så här långt har våren kommit till karungi...typ bara vägar...men inte överallt!

Var på en 45 minuters promenad med grannens hund!

  Jag och chipp! En riktigt skön prommis fick! Före prommisen var jag till min vän R-M och vi fick väldigt mkt gjort trots allt annat babbel 


   

Gjorde en enkel variant av Tacos i dag...grovrev både gurkan och morötterna...svingott blev det! Så om du NOEL HANNU läser detta ska du veta att det var svingott!!!

Sitter och småser på Ishockeyn...inte så intressant att jag sitter och blåkollar...

Har just pratat med mamma  Vi måste åka hem till Pello snart igen för jag saknar min mamma och pappa så mycket och skulle mest av allt vilja att dom flyttade mkt närmare!

Jag har jobbat i dag och ska jobba i morgon...känns gött! Börjar okristligt tidigt...typ halv sju 

Glöm inte vårens happening på lördag här i Karungi...

MELLAN 11 OCH 14 HAR VI ROLIGHETER NERE I SEITULANIEMI...MEDTAG KORG MED DELIKATESSER FÖR VI KOMMER ATT BJUDA ER PÅ FÄRDIGA ELDAR!


Nu ska jag göra nåt annat innan jag hoppas i säng!

STOR kram till er allihopa som behöver och tror er inte behöva en kram!  

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards