Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Kajsa - 30 juni 2009 23:12

Cirkusskolan var en succe igen...men herregud så jag fått skratta. Ungarna är så härliga och så lyckliga där dom får träna på diverse cirkuskonster.

Det sista dom provade på var pyramiden.

kasper står på golvet i gröna byxor med en tjej i bruna byxor på sin rygg. Att cirkusledarna är duktiga på att lära ut. Det är ju en konst i sej att kunna dela med sej.

' 

Herregud vad min Pontus är snygg!!! Och snäll! han har vart med mej och Kasper och Rasmus ute på älven och fiskat i flera timmar. 9 abborrar fick dom och just nu så grillas dom till kvällsfika!

 

Så här satt dom i båten och fiskade...ingen behövde åka på akuten och ta bort nån krok denna gången...

 

En otroligt vacker solnedgång just som vi satt där mitt på älven!

 

Delar ur abborrsortimentet.  NU ska jag äta en macka och sen krypa till kojs för jag är förbannat trött fast jag legat under filten i två timmar efter maten...Godnatt på er allihopa!!! 

Av Kajsa - 30 juni 2009 08:09

Den var i går den! Hann vara på Cirkusskola med ungarna.

Hann åxå säga hej då till M som åkte i går. Trodde inte att jag skulle bliså lessen...har liksom vant mej vid att hon finns här nära mej...

Kasper trivdes som fisken i vattnet så gjorde åck Rasmus. Jag satt kvar på läktaren och tittade på och fick mej många goda skratt!

Lydias grupp skulle ha sin träning efteråt men jag stannade inte och tittade utan for på stan i några mkt viktiga ärenden...

Men Jestanes så var gott! Min mage tål inte vanlig grädde men ibland så struntar jag i det och låter familjen ta konsekvenserna...hehehe...

Vi var och fiskade i går och Janne fick en STOR småäcklig gädda...men herregud så den härjade i båten innan Janne fick kastat tillbaks den i älven.

Jag filmade det hela och tänkte lägga in den på facebook men eftersom vi var fler i båten så kan jag inte göra det utan deras tillåtelse...men det är STOR skrattvarning! Jag backade så mkt att jag höll på att ramla överbord...

Gårdagskvällens kvällsfika...Ponteus fick en abborre som skall sparas till vi alla kan knapra på en...så det fick bli korv i stället!

Måste ju bara tillägga att Kasper fick 4 styckna gäddor som alla kastades i trots hans ihärdiga tjat om att morfar vill ha!!!

Jag följde inte med dom på fisketur förrän dom skulle ut med båten, jag avskyr att stå vid strande bland alla mygg...

Men faktiskt fick jag både vikt alla kläder och städat!

I morgon åker vi till Vassholmen och ser på deras sommar fars! Den är f*n så mkt bättre och roligare än Krigsoperan!

Nu skall jag väcka Kasper och därefter klä på mej och gå ut och MÅLA!!!Nu måste det bli gjort!

Ha en riktigt bra dag för det ska jag!!!!


Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards