Direktlänk till inlägg 7 november 2010

Söndagkväll

Av Kajsa - 7 november 2010 23:18

Så sitter man här igen en kväll och känner sej pigg som en Pommac...Kan bero på att jag var väldigt låg under den första halvan av denna dag pga en jobbig migrän.

När jag vaknar med migrän så är det bara att kliva upp och sätta sej i Pellostolen...täcket på...sen kommer Janne med diverse medikamenter beroende på hur jag mår.

Jag är så glad att han förstår hur hemskt det är, de finns ju män som inte fattar att migrän leker man inte med!

  Nåväl andra halvan av dagen har gått i flitens tecken...Har bla tömt vårt sovrum som synes...

  Har köpt en ny och bredare säng av ett par vänner...kolla INTE på den rivna tapeten...När vi bytte rum med Pontus så var det så bråttomt med att flytta alla möbler så vi hann inte med nån tapetsering...och jag vill inte ens göra det för jag har häfta fast en massa bilder, teckningar mm på väggen som jag inte vill ta bort ännu och så trivs jag med färgen även om det fattas på flera ställen   

  Flyttade tv bänken från stora rummet in i sovrummet för vi köpte även en ny tv bänk! Filmen som snurrar på dvd:n sen några kvällar tillbaka är "Skenet bedrar"

  Men att jag gillar dessa student bilder på mina fina pojkar!  Måste söka  rätt på Emma och Joannahs åxå, hittar dom inte här hemmaså kanske flickorna har dom själv.

Jag har städat alla mina bokhyllor plus då sovrummet så i morgon har jag jag som vanligt badrum och toa och tvätten att ta tag i... Janne har målat bakom elementet i bastukammaren och så har vi slipat väggarna och tatt bort alla lister...i morrn blir det tapetsering! Som jag har längtat efter att få klart där inne nån gång. Ungarna har blöivit så stora så dom vill inte låna ut sina sängar till nån och då tyckte vi att bastukammaren får funka som gästrum åxå!

Hörde av en bekant som har en nära anhörig som fått ett litet hjärtebarn och som just nu kämpar för sitt liv  jag hoppas och jag ber för att det lilla barnet ska få leva!

Jag känner dom inte men ännu efter så många år sen Pontus föddes känns det å i mitt hjärta!

Måtte det lilla livet klara sej!

I dag är det åxå precis 2 år sen min farbror Birger gick bort...Tände ett ljus för honom i går...och till min farfar...och  många andra...denna helgen är samtidigt som den är vacker åxå mkt dyster.

Har några Tradera auktioner som går jättebra och det är första gången jag har egna...det är verkligen spännande!

I morgon börjar skolan igen efter en veckas välbehövligt höstlov...kommer att kännas lite ensamt här hemmavid då alla far på jobb/skola.

Vet inte hur det är hos er med barn som skall upp i morgon MEN mina sover definitivt inte ännu  

Själv ska jag nu hoppa i duschen och sen i säng med film!

Ha det riktigt gött och var rädd om varandra!

 
 
Ingen bild

elli

8 november 2010 18:50

Alltså den nya bä'nken som ni köpte från samma som sängen, är den i tv rummet nu? för den som är i ert sovrum ser inte likadan ut som den du visade. JA herregud, vi håller tummarna för alla hjärtebarn, stora som små.

 
Ingen bild

Ulla

9 november 2010 20:07

Hu, så trötta vi var, både jag och Kalle, i måndagsmorse för vi kom också i säng sent på söndag. Jag gillar också den blå färgen i ert sovrum, det ser så ombonat ut. Månne det är samma lilla hjärtebarn vi båda har anknytning till, iallfall vet jag också en nyfödd liten pojke, J, som ska opereras när som helst.

 
Ingen bild

joannah

9 november 2010 20:35

Det var verkligen fint i ert sovrum och bastukammaren bli väldans snygg den med!

 
Ingen bild

mamma

10 november 2010 21:45

Vad ni har jobbat och gjort om. Det blir bastukammaren för mig när jag sover över. Har börjat blogga så smått.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 16 juli 2021 16:12

Alltså det är så längesen jag var in här på min blogg och nu, just precis nu tänkte jag fortsätta blogga men vet inte hur i hela Hisingen jag kan få in foton hit eftersom min dator tydligen vägrar inse att just den funktionen har fungerat förut :-(  ...

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards