Alla inlägg under april 2009

Av Kajsa - 11 april 2009 21:55

10 plus och sol...pyttsan!!! Lika gråmulet som en skitig disktrasa (förutsatt att disktrasans ursprungliga färg varit vit...).

For i morse med famme till stan för lite shopping! Apoteket, Rusta och Maxi hann vi med innan hungern drev oss hemmåt...fast vi gjorde ett litet kaffe med dopp stopp på Fräkinsaari. Famme har aldrig ätit så goda bullar som dom Elli bjöd på! T om Lars tyckte att det började vara som förr i världen...Tack för fikat älskade söstra mi!!!

 

Så här smaskiga ser mina lammstekar ut då dom är i ugnen...dom var även goda då jag tog ut dom och vi skulle äta av dom...ifall ni undrar...


 

Dagsfikat i dag...2 laxmackor och en kopp cappuchino...fast denna variant med dajm var för sliskig i min smak!


 

Denna bild gillar jag! En snöbacke med leksaker i... 


 

Och till sist bjussar jag på en så delikat bild på en delikat Viggo!!!


Vi har ätit gott och mått gott hela dagen. Köpte en sån däringa flaska med piggelinvätska i från Apoteket i dag och jag tycker banne mej att jag har orkat mkt mera i dag...Har t om vart på stavis med Joannah och Viggo runt byn(45minuter).

I morse steg jag upp före klockan 7 ...ganska typiskt när man får sova...Men i allafall så ville jag ha en lugn och mysig morgonstund...jag satt i fåtöljen och läste i 20 minuter...så kom två pigga pojkar upp...Kasper och Rasmus! 

Sen var det färdigmyst men grabbarna har haft roligt och det värderar jag högre!!! Nu förtiden leker dom inte så mkt utan det är dataspel eller tv som gäller. Men Rasmus och Kasper dom leker mkt!

Nu skall jag fixa i sovrummet och bära dit en sovande liten kille...han har somnat i soffan.

Få se vad jag sätter på för film...I går var det Svampbob Fyrkant filmen...som jag och ungarna säkerligen sett ett tjugotal ggr...

Nåväl mina vänner!!!! Ha en forsatt fin påsk och så får ni här en cyberkram...en verkligen stor och bamsig en!!! 

Av Kajsa - 10 april 2009 09:48

Men hur ska man då få denna långa fredag att gå....? Tänkte först ta en skidtur på isen med Lydia men eftersom det snöar så får det väl bli stavarna och Tara i stället. Känner att jag måste ut i friska luften och vädra hjärnan ett slag.

I går var jag till kalix över dan. Ponte hade tid på Bm och så passade vi på att göra diverse ärenden åxå. Ponte övningskörde...så skönt att slippa köra själv...Var tvungen åka in på Ok och köpa en ny Övningskörningsskylt till bilen. Vi köpte en som man sätter fast på insifan av bakrutan, mkt praktiskt för då kan den inte lossna och ramla ut.

Har varit så himla trött den sista tiden. Ingen energi alls!

Är det månne vårtröttheten? Nog om det! Såg just på Nyhetsmorgon och där talade dom om boken "Livet kan inte vänta"

Klicka på länken om ni vill beställa boken!

Jag har själv beställt boken och den är på utlåning just nu. Men jag lovar att man får en bra anledning till att leva livet när man läst den!

Dagens lunch blir utegrillade hamburgare...fy så pärskans gött!!!!

Gravlax,ägg och påskskinka blir det till middag och i morgon äter vi alla lamm och potatisgratäng här hemmavid. Sen får det vara färdigpåskat i detta hus! Det enda som påminner om att det är påsk är en liten plasförpackning med gula påskfjädrar i som ligger på bänken...och påskäggen med diverse gotta som jag har gömt i garderoben...

Som jag skrev i förra inlägget...jag har aldrig gillat påsken och kommer nog inte att göra det heller!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Stort Grattis till Mikke W i Sthlm och Kalle i Överdal!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Läget i huset just nu är:

Jag bloggar,Famme löser korsord,Kasper kollar på Ben10,Lydia snoozar(sen jag väckte henne vid 9 tiden...),Janne har åkt på ett litet jobb,Ponte och Peppe sover. Av olika saker har sömnen blivit lidande denna vecka så därför låter jag dom få sova ut i dag!

NU skall jag tvinga yngste avkomman i duschen och dra av täcket på Lydia!

Ha en riktigt lååååång och härlig fredag nu!!!

STOR kram till er allihopet!!!!

Avslutar med lite humor.... 


Av Kajsa - 7 april 2009 20:59

I Söndags var vi till Tossabacken... Jag,Lydia och Vicktor åkte skidor dit...Det tog en och en halv timme...När vi äntligen kom fram sa Janne: Men dom här skidorna behöver man ju valla....Men förstå hur bakhala dom var!...I uppförsbackarna fick jag ta av dom och gå!!!...Inte har vi haft en tanke på att dom skall vallas...jag och Ponte köpte skidor samtidigt och tydligen var det bara mina som var vallningsfria...

Nåja, när vi satt inne i Tossastugan bad jag janne hämta in termosen med kaffe så vi kunde dra en fika...tänkte att vi köper butterkaka där...

Janne tyckte att vi kunde fika ute eftersom det var så fint väder. Jag undrade var vi skulle sitta där ute och Janne sa att han fixat det...

Visst var det fiffigt!!!!

Jag skrattade så jag höll på gå åt alltså!!! "Jag har fixat" Hahahaha...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu känns livet mycket i moll!!! En som står mej väldigt nära mår väldigt väldigt dåligt just nu och har gjort det länge. H*n vet att jag finns och ställer upp till 190%.

Jag har aldrig som barn tyckt om påsken som högtid. Kan ha att göra med att jag gick i söndagsskola och fick där höra hur Denne fine man som hette Jesus fick dö på korset för att han var så snäll. Minns att jag vart jättelessen och tyckt att det är konstigt att man skall fira det...


I dag har jag jobbat och skall så även göra i morgon! Därför skall jag nu njuta av en Ibumetin tillsammans med ett glas iskall mjölk! Jag har ryggskottskänningar.....skall verkligen försöka häva dom annars blir jag sittandes hela Påsken. 

Avslutar med en gammal favorit! Minns ni dom?

Sköt om er och ta hand om era nära och kära!!! 


Av Kajsa - 5 april 2009 09:11

Vi fick inte det nya modemet i fredags...Aviet kom men på det stod det att vi får hämta paketet på tisdag...Kollade postens hemsida och såg att modemet myser i Ånge...Grrrrrr!!!!

Därför är det sparsamt med inlägg och kommentarer på bloggen just nu!

Allt går så segt...Tv:n som vi åxå har via Telia fryser och hackar bilden hela tiden.

Tur att solen skiner i dag...

I går var vi barnvakter till Algot och Viggo. Det gick så jättebra. Vi var ute, bakade,badade,tittade på kort, lekte, såg på Svampbob...mm...

Få se när Anton och Selma får vara här utan Emma och Nicke...

Jag har så ont i min ena hälsena... Jag är skitskraj att den skall gå av. Kan inte prommenera heller för det känns som om jag får elstötar för varje steg. Tänkte prova att åka skidor i dag och se om det går bättre.

Denna kommande vecka har ju barnen påsklov! Själv jobbar jag hela veckan. Öppningen förvisso, vilket innebär att jag är hemma efter 2 och då hinner jag ju göra lite roligt med mina ungar. Tur att Janne inte jobbar utanför hemmet just nu...Han har ju sått lite fröer(lite och lite...) så om några veckor vet ju jag vart jag skall ta vägen efter jobbet...

Nu väntar klädvikning....från minst 8 maskiner...därefter bastubad!

Ha en bra söndag mina vänner!!! Ta vara på alla bra stunder och hoppa över dom dåliga!!!!

Mamma och Pappa!!!! Har ni tappat bort vårt telefonnummer eller....?

 

Min nya bil!!!! Liiite konstigt att inte Elli och Åke har kommit och beundrat den ännu...Den har vart min sen i fredags!!!! 

Av Kajsa - 2 april 2009 15:09

Med sorg i hjärtat läser jag i Sabinas blogg att hon ej klarat sin resa! Det känns som om jag kände henne...har följt hennes resa på bloggen och även köpt/läst boken "Livet kan inte vänta"

Sussi!!! Du får den direkt av Majsan!!!!

Mina tankar går till mej själv och en av mina bästa vänner... Vi har haft cancer båda två och klarat våra resor. Efter tre operationer var allt borta, jag behövde ingen strålning och inga cellgifter.

Jag gick under tio års tid på kontroll i Boden/Sunderbyn.

När jag funderar över mitt liv så inser jag hur himla lyckligt lottad jag är! Pontus som föddes med svårt hjärtfel och som klarade sej mot alla odds... Kasper som fick komma ut genom ett katastrofsnitt eftersom navelsträngen låg FRAMFÖR hans huvud...Min "bussvoltige" på ängen som gjorde mej busslös men helskinnad...min mamma var med och även hon klev ur bussen helskinnad...Listan kan göras lång och det ids jag inte...ville bara ge exempel på vad bra jag har det.

Här kommer ett foto från Kaspers kalas...Det är bara en bråkdel av alla ballongerna som synns på bilden.

Denna insändare skrev jag och Janne efter att vi kommit hem med lillprinsen.

------------------------------------------------------------------------------------------------

I morgon är det lilla vasaloppet på skolan. Eftersom jag jobbar på dagiset på skolan så har jag möjlighet att se min ungar åka och heja på dom! Förutsatt att vi är ute med dagisbarnen förståss!

På lördag skall Joannah och peter till Luleå UTAN pojkarna....för dom ska få vara hos oss!!! Så spännande det skall bli!!

Jag har åxå en ny bil på gång! En Toyota Rav! Även Janne har en ny firmabil på gång! En Wv transporter!

i morgon kommer vårt nya modem!!! Det vi har nu är sugigt dåligt! Har inte kunnat vara på internet alls i den utsträckning som jag velat och som jag brukar

------------------------------------------------------------------------------------------------

Avslutar dagens inlägg med en låt som känns aktuell just nu...


Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards